Winkelmandje (Leeg) 0

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. 

close

In 2004 maakte ik het geboortekaartje en het doopsuiker van onze oudste dochter Arwen, ik wou toen al iets origineel en geen standaard collectie. Het professionele verhaal Zoetje begon in augustus 2011 met de geboorte van petekindje Leonie. Na de komst van onze tweede dochter, Aerin in oktober 2012, is het ‘origineel doopsuiker’ van Zoetje niet meer gestopt.

Het bedrukken van kledij en personaliseren van geschenken groeiden meer en meer maar ook de trends op vlak van suikerbonen bleef ik op de voet volgen.

Toen ik in april 2020 de kans kreeg om de webshop ‘origineel-doopsuiker.be’ over te nemen van Sofie en Hans van ’t Suykerbootje heb ik dan ook niet lang getwijfeld.

Met hetzelfde enthousiasme en dezelfde creativiteit zal ik jullie verder bijstaan bij mijlpalen in jullie leven. Zo wil ik jullie helpen die mooie momenten te kunnen delen op een originele manier: niet enkel met doopsuiker maar ook met gepersonaliseerde geschenken en nog veel meer. Er is zoveel mogelijk! En daar help ik jullie graag bij.

Hopelijk tot binnenkort!

Marcia