Winkelmandje (Leeg) 0

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. 

close

Outlet

Alle outlet producten

Buromac thema's

Zoek je moderne geboortekaarten, wil je een fotokaart of kies je voor uitbundige kleuren? De geboortecollecties van Buromac bieden voor elk wat wils. Ontdek de collecties Baby Folly en Pirouette. Je bent alvast zeker dat je op de kraamafdeling uitblinkt met zo’n mooi en schattig kaartje aan de deur!

De nieuwste trends in ontwerp van geboortekaartjes, dat is wat u van Buromac mag verwachten. Laat je overtuigen door het ruim geboorte-assortiment en vind het perfecte kaartje voor jullie kindje. We werken met luxe papiersoorten, kiezen voor unieke afwerkingen zoals foliedruk of uitkap en scoren met originaliteit die je nergens anders vindt. 

Voor jullie kindje wil je alleen het beste, dus ook in de keuze en het ontwerp van zijn of haar geboortekaartje. En dat kan binnen ieders budget. Vereeuwig de geboorte van jullie baby’tje met een prachtige Buromac geboortekaart en kies voor doopsuikertjes in hetzelfde thema!

Buromac thema's

Actieve filters